Ανακοίνωση για τον αιφνίδιο Θάνατο του Προέδρου του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνου Μίχαλου

ΠΟΑΔ & Μίχαλος


Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνου Μίχαλου, σόκαρε το σύνολο της επιχειρηματικής και της Επιμελητηριακής κοινότητας της χώρας.


Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπήρξε ένας δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας με μεγάλη ευαισθησία στον παράγοντα Άνθρωπο, είτε αυτός είναι επιχειρηματίας, είτε στέλεχος, είτε απλός εργαζόμενος. Οι παρεμβάσεις του με τον θεσμικό ρόλο που κατείχε, ήταν καταλυτικές ώστε να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη που θα στηρίζει και θα στηρίζεται στους ανθρώπους.


Σαν Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κατέβαλε μεγάλες και επίμονες προσπάθειες αξιοποιώντας τον θεσμικό του ρόλο και συνομιλώντας τόσο με τις κυβερνήσεις όσο και τους υπολοίπους πολιτικούς φορείς, στην προσπάθεια επίτευξης μιας ελαχίστης συνεννόησης σε θέματα επιχειρηματικότητας που θα προσέφεραν την επιθυμητή πολιτική σταθερότητα σε ζητήματα οικονομίας και αγοράς.


Στην πολυσχιδή επιχειρηματική του δραστηριότητα συμπεριλαμβάνονταν και ο Κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης καθώς ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ήταν Πρόεδρος σε εταιρεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Η εμπειρία και η γνώση του στον τομέα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ήταν βαρύνουσας σημασίας στην συνάντηση συνεργασίας με την ΠΟΑΔ που είχε πραγματοποιηθεί στην ΚΕΕΕ στις αρχές του 2020 . Συνάντηση κατά την οποία είχε δείξει γνώση για τα προβλήματα της Διαμεσολάβησης , μεγάλο ενδιαφέρον, και πρόθεση να βοηθήσει ουσιαστικά την ΠΟΑΔ στο έργο της, για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων και των διεκδικήσεων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Η επέλαση της πανδημίας λίγες μέρες μετά, άφησε πολλά από εκείνα που συμφωνήθηκαν σε εκείνη την συνάντηση να παραμένουν σχέδια, που δυστυχώς θα πρέπει να υλοποιηθούν χωρίς εκείνον.


Το αίσθημα ευθύνης που τον διακατείχε απέναντι στους συνεργάτες του, τους υπαλλήλους του και τους πελάτες του, δεν του επέτρεψε να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας του όταν αυτές κινδύνεψαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, παρόλο που ήταν καθολικά ασφαλισμένες και αυτό από μόνο του, αποδεικνύει το ήθος του ανθρώπου, του συνεργάτη, του εργοδότη, του οικογενειάρχη, του Προέδρου, όλα αυτά που ήταν ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΔ με θλίψη αποχαιρετούν έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, έναν χαρισματικό Πρόεδρο, έναν σύμμαχο και φίλο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, σύμφωνα με την επιθυμία των οποίων, η ΠΟΑΔ αντί στεφάνου θα καταθέσει εις μνήμη του δωρεά, στην Κιβωτό του Κόσμου.
Καλό σου ταξίδι Κωνσταντίνε

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΔ

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !