ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΣ ΠΟΑΔ

                                         

Κοινή τακτική, ενιαία αντιμετώπιση και συλλογική ανάπτυξη της διαμεσολάβησης .

Μιχαλόπουλος Παναγιώτης,
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Μάθετε Περισσότερα για τον Π. Μιχαλόπουλο

Ο Κος Παναγιώτης Μιχαλόπουλος διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο στην οποία εντάχθηκε το1983 αρχικά μέσω του agency της Εθνικής Ασφαλιστικής και στη συνέχεια με το δικό του Πρακτορείο Γενικών Ασφαλειών. Η διεύρυνση των εργασιών του πρακτορείου τον οδήγησε σε συνεργασίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες τόσο στον Κλάδο Υγείας όσο και στους Γενικούς Κλάδους.Έχοντας εντάξει από νωρίς στη ζωή του το ενδιαφέρον για τη συλλογική πρόοδο του κλάδου συμμετείχε από το 2001 στο ΔΣ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ) εκπροσωπώντας τον θεσμό από το 2010 έως το 2019 από τη θέση του Προέδρου.

Στο πλαίσιο της ενασχόλησης με τα κοινά συμμετείχε και στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφ. Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) από το 2013 έως 2016 ως μέλος στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος και από τον Απρίλιο του 2018 ανέλαβε τη θέση του Προέδρου παράλληλα είναι μέλος στο ΔΣ της ΕΑΔΕ .


logo POAD
Τσολάκης Ηλίας,
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΔ


logo POAD
Μιχαλάτος Γεράσιμος,
Β’ Αντιπρόεδρος ΠΟΑΔ


Δημητριάδη- Βιλτανιώτη Μαρία,
Γενική Γραμματέας ΠΟΑΔ

Μάθετε Περισσότερα για την Μ. Δημητριάδη

Η Δημητριάδη Μαρία δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός Πράκτορας & Διευθύνουσα Σύμβουλος στην «Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες», Insurance Agency.

Απόφοιτη του Ινστιτούτου Ελληνικών Ασφαλιστικών Σπουδών, Ε.Ι.Α.Σ. (1988) και Πιστοποιημένος Πωλητής Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Εργάστηκε ως Ανώτερο Διοικητικό στέλεχος για 13 έτη σε Ασφαλιστική Εταιρεία πριν μεταπηδήσει, το 1999, στον ελεύθερο στίβο ως Ανεξάρτητος Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Πράκτορας με άδεια πώλησης προϊόντων UNIT LINKED. Κατέχει επίσης πλήθος άλλων Πιστοποιήσεων από Φορείς της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα μετά από την συνεχή και αδιάλειπτη επαγγελματική πορεία των 36 ετών στην Ασφαλιστική Αγορά, είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του γραφείου μας καθώς και η αποδοχή από τους Συναδέλφους μου.

Στο πλαίσιο της ενασχόλησης με τα κοινά από το 2004, τιμάται από τους συναδέλφους της με την εκλογή της στο ΣΠΑΤΕ (2004 μέχρι και σήμερα) και στην ΠΟΑΔ (2016 μέχρι και σήμερα).

Σήμερα εκπροσωπεί τους Συναδέλφους της από την θέση της Πρόεδρου του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής, ΣΠΑΤΕ & της Γενικής Γραμματέως της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΟΑΔ.


Μουντάκης Δημήτρης,
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας ΠΟΑΔ

Μάθετε Περισσότερα για τον Δ. Μουντάκη

Ο Δημήτρης Μουντάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1978. Το 1996 μετακόμισε στην Μεγ. Βρετανία όπου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά (BA Hons). Το 1999 μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα που ξεκίνησε να εργάζεται στα κεντρικά γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας σε διάφορα τμήματα ενώ παράλληλα παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA στα Ευρωπαϊκά Χρηματοοικονομικά. Είναι πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Πράκτορας  καθώς και πιστοποιημένος Μεσίτης Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων από την ΤτΕ.

Το 2007 επέστρεψε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Χανιά αναλαμβάνοντας την διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του Οδυσσέας το 1977 και λειτουργεί αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα.

Το 2012 μαζί με μια μικρή αρχικά ομάδα συναδέλφων , συμμετείχε στην ίδρυση του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων. Στις εκλογές που ακολούθησαν μετά την ίδρυση, εκλέχτηκε Γεν. Γραμματέας, θέση στην όποια έχει επανεκλέγει για τρίτη συνεχόμενη θητεία ενώ κατά τις τελευταίες εκλογές εκλέχτηκε και εκπρόσωπος του ΣΑΔΧ στην ΠΟΑΔ.

Τον Δεκέμβριο του 2017, έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές του Επιμελητήριου Χανίων με τον συνδυασμό Ενωμένοι Επιχειρηματίες (συνδυασμός που κέρδισε τις εκλογές) και εκλέχτηκε στο ΔΣ του φορέα. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. εκλέχτηκε στην Διοικητική Επιτροπή και ανέλαβε την θέση του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Υποστήριξη Επιχειρήσεων και παράλληλη αρμοδιότητα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Τον Δεκέμβριο του 2019, έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΟΑΔ όπου και εκλέχτηκε. Κατά την πρώτη συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα, εκλέχτηκε ομόφωνα στην θέση του Β’ Γεν. Γραμματέα. Πρόσφατα σε συνεδρίαση του ΔΣ και μετά από τιμητική πρόταση του προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου και ομόφωνης αποδοχής του Δ.Σ. ανέλαβε την αρμοδιότητα του Υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΟΑΔ.


Δημήτρης Κρέτσης
Κρέτσης Δημήτρης,
Ταμίας ΠΟΑΔ

Μάθετε Περισσότερα για τον Δ. Κρέτση

Ο  Δημήτρης  Θ.  Κρέτσης, γεννήθηκε  στο  Αγρίνιο  το  1970.

Μετά  την  αποφοίτησή  του  από  το  Ενιαίο  Πολυκλαδικό  Λύκειο  Αγρινίου , σπούδασε  Δημοσιογραφία  και  εργάσθηκε  στον  Αθηναϊκό  Τύπο  και  το  Ραδιόφωνο .

Εργάσθηκε  στην  Εθνική  Ασφαλιστική  από  το  1989  ως  Ασφαλιστικός  Σύμβουλος  και  από  το  2008  ως  Διευθυντής  Ομάδας  Πωλήσεων. Το  διάστημα  2000 - 2004 , υπήρξε  Εκπαιδευτής  της  Εθνικής  Ασφαλιστικής  στην  Πελοπόννησο, Ήπειρο  και  Ιόνια  νησιά. Από  το  2000  είναι  Εκπαιδευτής  στελεχών  επιχειρήσεων  σε  θέματα  Ανάπτυξης , Πωλήσεων  και  Σύμβουλος  Δημοσίων  Σχέσεων , έχοντας  κατά  καιρούς  συνεργαστεί  με  επιχειρήσεις  σε  όλη  την  Ελλάδα.

Από  το  1998  έως  2002  συνεργάσθηκε  ως  Σύμβουλος  Δημοσίων  Σχέσεων  με  την  υπό  ίδρυση  Συνεταιριστική  Τράπεζα  «Αιτωλική  Πίστη» , συμβάλλοντας  ουσιαστικά  στην  αύξηση  των  μελών  και  των  Κεφαλαίων  της.

Από  το  2011  έως  σήμερα  διατηρεί  Ανεξάρτητο  Ασφαλιστικό  Γραφείο. Από  το  2014  επεκτάθηκε  και  στον  χώρο  της  Μεσιτείας  Ακινήτων , διατηρώντας  έως  σήμερα  Μεσιτικό  Γραφείο .

Υπήρξε  ιδρυτικό  μέλος  και  κατόπιν  Πρόεδρος  του  Ε.ΣΥ.Ν.Ε ( Συνδέσμου  Νέων  Επιχειρηματιών ) Αιτωλοακαρνανίας  την  περίοδο  2000 – 2004 .

Κατά  την  περίοδο  2007 - 2011  διατέλεσε  Γενικός  Γραμματέας   στην  υπό  Ίδρυση  Συνεταιριστική  Τράπεζα  «Αιτωλική  Πίστη»  και  παραμένει  μέχρι  σήμερα  μέλος  του  Διοικητικού  Συμβουλίου  της.

Είναι  Πρόεδρος  και  Ιδρυτικό  μέλος  του  Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε (Συνδέσμου  Επαγγελματιών  Ασφαλιστικών  Διαμεσολαβητών  Δυτικής  Ελλάδος ). Από  το  2019  κατέχει  την  θέση  του  Ταμεία , στην  Πανελλήνια  Ομοσπονδία  Ασφαλιστικών  Διαμεσολαβητών  (Π.Ο.Α.Δ)

Ζει   στο  Αγρίνιο  και  είναι  πατέρας  τριών  παιδιών .


logo POAD
Σπαθής Ευάγγελος,
Αναπληρωτής Ταμίας ΠΟΑΔ


Σκιτζής Δημήτρης,
Μέλος ΠΟΑΔ

Μάθετε Περισσότερα για τον Δ. Σκιτζή

Ξεκίνησα την πορεία μου στον ασφαλιστικό κλάδο το 1993. Ήμουν συνδεδεμένος ασφαλιστικός σύμβουλος στην Ασπίς Πρόνοια από τον Νοέμβριο του 1993 έως τον Σεπτέμβριο του 2009. Από τον Νοέμβριο του 2009 έως σήμερα διατηρώ γραφείο ασφαλειών ως ανεξάρτητος πράκτορας. Είμαι πιστοποιημένος με τα πτυχία Α’ και Δ΄της ΤΤΕ, L.U.T.C. Fellow, έχω βεβαίωση σπουδών στο  Advanced Business Management Ανοικτού Πανεπιστημίου του ΕΛΚΠΑ, μιλώ αγγλικά και γερμανικά.

Από τον Ιούνιο του 2013 εκλέγομαι Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων. Τον Δεκέμβριο του 2019 εκλέγην μέλος με τριετή θητεία, στο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.