Μιχαλόπουλος Παναγιώτης, Α Αντιπρόεδρος ΠΟΑΔ

Μιχαλόπουλος Παναγιώτης, Α' Αντιπρόεδρος ΠΟΑΔ

Ο Κος Παναγιώτης Μιχαλόπουλος διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο στην οποία εντάχθηκε το1983 αρχικά μέσω του agency της Εθνικής Ασφαλιστικής και στη συνέχεια με το δικό του Πρακτορείο Γενικών Ασφαλειών. Η διεύρυνση των εργασιών του πρακτορείου τον οδήγησε σε συνεργασίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες τόσο στον Κλάδο Υγείας όσο και στους Γενικούς Κλάδους.Έχοντας εντάξει από νωρίς στη ζωή του το ενδιαφέρον για τη συλλογική πρόοδο του κλάδου συμμετείχε από το 2001 στο ΔΣ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ) εκπροσωπώντας τον θεσμό από το 2010 έως το 2019 από τη θέση του Προέδρου.

Στο πλαίσιο της ενασχόλησης με τα κοινά συμμετείχε και στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφ. Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) από το 2013 έως 2016 ως μέλος στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος και από τον Απρίλιο του 2018 ανέλαβε τη θέση του Προέδρου παράλληλα είναι μέλος στο ΔΣ της ΕΑΔΕ .

Το 2021 και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΑΔ, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακά φόρτισης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος, ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους, αποχωρεί από την ηγεσία της και την θέση του Πρόεδρου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ Ηλίας Τσολάκης.

Ο κ. Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την εξαιρετική και παραγωγική συνεργασία και δεσμεύτηκε να παραμείνει ενεργός συμπαραστάτης των προσπαθειών του νέου Προέδρου και να τον συνδράμει από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου.