Δημητριάδη- Βιλτανιώτη Μαρία, Μέλος ΔΣ ΠΟΑΔ

Δημητριάδη- Βιλτανιώτη Μαρία, Μέλος ΔΣ ΠΟΑΔ

Η Δημητριάδη Μαρία δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστικός Πράκτορας & Διευθύνουσα Σύμβουλος στην «Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες», Insurance Agency.

Απόφοιτη του Ινστιτούτου Ελληνικών Ασφαλιστικών Σπουδών, Ε.Ι.Α.Σ. (1988) και Πιστοποιημένος Πωλητής Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Εργάστηκε ως Ανώτερο Διοικητικό στέλεχος για 13 έτη σε Ασφαλιστική Εταιρεία πριν μεταπηδήσει, το 1999, στον ελεύθερο στίβο ως Ανεξάρτητος Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Πράκτορας με άδεια πώλησης προϊόντων UNIT LINKED. Κατέχει επίσης πλήθος άλλων Πιστοποιήσεων από Φορείς της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα μετά από την συνεχή και αδιάλειπτη επαγγελματική πορεία των 36 ετών στην Ασφαλιστική Αγορά, είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του γραφείου μας καθώς και η αποδοχή από τους Συναδέλφους μου.

Στο πλαίσιο της ενασχόλησης με τα κοινά από το 2004, τιμάται από τους συναδέλφους της με την εκλογή της στο ΣΠΑΤΕ (2004 μέχρι και σήμερα) και στην ΠΟΑΔ (2016 μέχρι και σήμερα).

Σήμερα εκπροσωπεί τους Συναδέλφους της από την θέση της Πρόεδρου του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής, ΣΠΑΤΕ & Μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ΠΟΑΔ.