Η ΠΟΑΔ καλωσορίζει τον ΣΥ.Δ.Α.Μ.

Νέο Σωματείο στην ΠΟΑΔ

Δυναμική διεύρυνση της ΠΟΑΔ – Ένταξη νέου συνδέσμου/μέλους

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΑΔ, με μεγάλη χαρά καλωσορίζει την ένταξη του «Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας» – ΣΥ.Δ.Α.Μ. , ως νέου μέλους στις τάξεις του μοναδικού Δευτεροβάθμιου Οργάνου εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.


Η δυναμική και αποτελεσματική παρουσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα ασφαλιστικά τεκταινόμενα της χώρας, αλλά και ο σταθερός προσανατολισμός της στην κατεύθυνση της ενότητας του κλάδου μέσω της ενιαίας δημοκρατικής και πολυεπίπεδης εκπροσώπησης, αποτέλεσαν τον κυριότερο παράγοντα για τους αγαπητούς συναδέλφους Μέλη του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας ώστε να λάβουν την απόφαση να συνενώσουν τις πολύτιμες δυνάμεις και την εμπειρία τους με εκείνες της ΠΟΑΔ.


Το Δ.Σ. της ΠΟΑΔ συνεχίζει απρόσκοπτα τις προσπάθειες για την ενιαία εκπροσώπηση και την ισχυροποίηση της ενότητας του Κλάδου μας, μέσω της ένταξης και άλλων πρωτοβάθμιων σωματείων. Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.


Οι έκτακτες και ειδικές συνθήκες της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση και οι Συνάδελφοι του Κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, μας ωθούν σε συνεχή εγρήγορση.


Το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Δ.

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !