Ο Π. Μιχαλόπουλος μιλά για την Αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης, με αφορμή τις καταστροφικές Πυρκαγιές

Ο Π. Μιχαλόπουλος μιλά για την Αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης, με αφορμή τις καταστροφικές Πυρκαγιές

Οι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς υποδέχθηκαν στις 13 Αυγούστου, στην ανανεωμένη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «…από τις έξι» τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), Κο Παναγιώτη Μιχαλόπουλο.

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που αντιμετώπισε η χώρα μας το φετινό καλοκαίρι αλλά και τις επερχόμενες καιρικές συνθήκες που θα κληθούμε να διαχειριστούμε λόγω της κλιματικής αλλαγής ο Κος Μιχαλόπουλος, αναφέρθηκε στην Αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης και στην ανάγκη Ασφάλισης των περιουσιακών στοιχειών ίσως περισσότερο απο ποτέ άλλοτε. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Κος Μιχαλόπουλος εστίασε στις διαδικασίες που ακολουθούν οι Ασφαλιστικές Εταιρείες για την Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων και την Αποζημίωση αυτών σε περίπτωση Ζημιάς.

Τόνισε επίσης τον καίριο ρόλο του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στις προσεχείς δράσεις της ΠΟΑΔ και την απόφαση της να αναλάβει πρωτοβουλία συμμετοχής των Σωματείων Μελών της στην αναδάσωση των περιοχών που επλήγησαν.

Σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κος Μιχαλόπουλος:

Τους επόμενους μήνες θα συμμετέχουμε ως ΠΟΑΔ σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδάσωσης με στόχο την ανάδειξη της πρόληψης και της αλληλεγγύης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αν το βρήκατε ενδιαφέρον, μοιραστείτε το εύκολα και γρήγορα !